Svensk Klassisk Massage


Jag fokuserar på att ge dig kvalitet, avslappning och resultat i behandlingen helt enligt dina behov och önskemål.

Regelbunden massage är effektivt mot bl.a. rygg-, nack- och axelbesvär samtidigt som det frigör olika spänningar och minskar stress. Massage stärker även immunförsvare och ökar blodcirkulationen.

Även om du inte har några tydliga besvär idag, kan massage förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Laserterapi


Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning.  Det infraröda ljuset har en förmåga att tränga djupt in i vävnaden och stimulerar de enskilda cellerna och sätter igång kroppens alla naturliga reparationsmekanismer.

Behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar och den reducerar läkningstiden på skador och symptom avsevärt.

Man kan med fördel använda laser på akuta låsningar eller skador då andra behandlingsmetoder kan vara smärtsamma. Även inflammationer får en väldigt bra läkning med laserterapi.

Laserbehandling på hälsporre har visat väldigt bra resultat vilket är mycket glädjande då det inte finns någon annan behandling som varit effektiv mot just denna problematik.

Zonterapi och HLT


Zonterapi är en mångtusenårig terapiform som även kallas Reflexologi.

Vid behandling med zonterapi stimulerar vi kroppens egna självläkande processer genom att behandla de olika zoner som finns på fötter och underben. Varje zon har en koppling till ett organ, led eller muskel i övriga kroppen. Vi kommer även åt alla cirkulationssystem, hormonproduktionen/autonoma nervsystemet, centrala nervsystemet, matsmältningssystemet, urogenitala systemet, lymfsystemet, öron-/näs och halssystemet, hjärta och kärl och lungsystemet, som är en grundförutsättning för hälsa.


HLT=Hellbergs ligamentteori är en metod där vi håller fötterna i ett avslappnat läge under en viss tid, vilket får hjärnan att släppa taget om gamla låsningar i bäckenet. Dessa låsningar medför benlängdsskillnad och ställer till mycket problem för hela kroppen och rörelseapparaten. Detta rekommenderar jag att vi gör vid första zonterapibesöket.