Om mig
Massage Borgholm Öland Laser
Massage Borgholm Öland Laser

Heléne heter jag och jag är Diplomerad Massageterapeut & av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör.

 

Jag utbildade mig våren 2009 på Bergqvists Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping. Det var bland det roligaste jag gjort hittills i mitt liv och jag kände på en gång att jag valt rätt väg.

 

En certifierad massör är diplomerad genom utbildning som är kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage. För att bli certifierad genomgås ett nationellt prov då alla oberoende av utbildare ska ha en grundläggande gemensam kunskapsnivå.

 

För mig är det viktigt att se helheten av individen. När en kund kommer till mig med ett särskilt problem så försöker jag alltid att ta reda på varför kunden har ont just där. Är det fel arbetsställning på jobbet eller något annat? Genom små enkla medel och tips kan man avlasta och underlätta för sin kropp i vardagen.

Efter massagebehandlingen ger jag gärna tips på stretch och/eller rörlighetsövningar som just den kunden har behov av.

 

Eftersom jag vill hjälpa människor i mitt arbete och utveckla både mig själv och min verksamhet så mycket jag kan, så håller jag hela tiden koll på nya kurser och utbildningar som kan passa mig. På det sättet hittade jag 2012 en kurs i laserterapi som jag genomförde på Axelssons Massageskola i Stockholm.

 

Laserterapin har verkligen varit positivt för mig och min verksamhet, då det visat sig ge otroligt bra och smärtfria behandlingsresultat och att det även underlättar för mig i mitt arbete att hjälpa människor.