Svensk Klassisk Massage


Jag fokuserar på att ge dig kvalitet, avslappning och resultat i behandlingen helt enligt dina behov och önskemål.

Regelbunden massage är effektivt mot bl.a. rygg-, nack- och axelbesvär samtidigt som det frigör olika spänningar och minskar stress. Massage stärker även immunförsvare och ökar blodcirkulationen.

Även om du inte har några tydliga besvär idag, kan massage förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Laserterapi


Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning.  Det infraröda ljuset har en förmåga att tränga djupt in i vävnaden och stimulerar de enskilda cellerna och sätter igång kroppens alla naturliga reparationsmekanismer.

Behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar och den reducerar läkningstiden på skador och symptom avsevärt.

Man kan med fördel använda laser på akuta låsningar eller skador då andra behandlingsmetoder kan vara smärtsamma. Även inflammationer får en väldigt bra läkning med laserterapi.

Laserbehandling på hälsporre har visat väldigt bra resultat vilket är mycket glädjande då det inte finns någon annan behandling som varit effektiv mot just denna problematik.

Zonterapi och HLT


Zonterapi är en mångtusenårig terapiform som även kallas Reflexologi.

Vid behandling med zonterapi stimulerar vi kroppens egna självläkande processer genom att behandla de olika zoner som finns på fötter och underben. Varje zon har en koppling till ett organ, led eller muskel i övriga kroppen. Vi kommer även åt alla cirkulationssystem, hormonproduktionen/autonoma nervsystemet, centrala nervsystemet, matsmältningssystemet, urogenitala systemet, lymfsystemet, öron-/näs och halssystemet, hjärta och kärl och lungsystemet, som är en grundförutsättning för hälsa.


HLT=Hellbergs ligamentteori är en metod där vi håller fötterna i ett avslappnat läge under en viss tid, vilket får hjärnan att släppa taget om gamla låsningar i bäckenet. Dessa låsningar medför benlängdsskillnad och ställer till mycket problem för hela kroppen och rörelseapparaten. Detta rekommenderar jag att vi gör vid första zonterapibesöket.


Prislista


Priser massage

45min 610kr

60min 710kr

75min 840kr

90min 975kr


Priser zonterapi

60min 710kr

75min 840kr 

30min HLT 300kr

Priser på laserbehandling 10-20min

1-7 behandlingar 380kr per gång

8 eller fler behandlingar 330kr per gång


Kombinerad laser och massagebehandling

45min 730kr

60min 830kr

75min 960kr

90min 1.075kr


Ring för tidsbokning 0708-260 455

 

OBS! Anmäl återbud senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbokad tid debiteras.

Kontakta mig


0708-260 455

Sune Danielsons gata 12

387 36  Borgholm

Copyright @ All Rights Reserved